Welke kleur vloerkleed bij een groene bank? 

Een groene bank is een gedurfde keuze die de look van je woonkamer kan maken of breken. De sleutel tot succes om de zithoek af te maken, is het kiezen van een bijpassend kleur vloerkleed. Met zoveel opties om uit te kiezen kan het moeilijk zijn om te beslissen welke kleur het beste is. Maar maak je geen zorgen, wij zijn er om je te helpen! In deze blog bespreken we verschillende opties die passen bij een groene bank.

Een beige kleur vloerkleed

Een beige vloerkleed is de perfecte neutrale basis voor een groene bank. Het laat de bank centraal staan terwijl het de hele kamer bij elkaar houdt. Bovendien zorgt een licht gekleurd tapijt ervoor dat de kamer luchtig en ruimtelijk aanvoelt.

Blauw met groen combinatie

Wil je jouw woonkamer wat meer kleur geven? Dan is een blauw vloerkleed een geweldige manier. Blauw past goed bij groen en het laat de kamer er rustig en sereen aanvoelen. Binnen de kleur blauw is het wel belangrijk om goed na te gaan welke accentkleur goed past bij jouw specifieke groene bank.

Een neutrale optie: grijs

Grijs is een goede neutrale optie voor wie op zoek is naar een basiskleur. Het is veelzijdig en past goed in een modern of Scandinavisch interieur. Bovendien botst het niet met je groene bank zoals sommige andere kleuren.

two white and yellow pillows on gray sofa

Groen vloerkleed en een groene bank

Er zijn veel verschillende manieren om een tapijt te stylen met een groene bank. Eén optie is om een vloerkleed te kiezen met eenzelfde kleurenpalet als de bank. Dit creëert een samenhangende look en helpt het vloerkleed te mengen met andere meubels. Zeker in combinatie met houten meubels en wat kamerplanten zorgt het voor een rustgevende omgeving.

Industrieel gecombineerd met een groene bank

Hou je van industrieel en heb je gekozen voor een industrieel interieur met een groene bank? Overweeg dan een vloerkleed met een industriële look. Een industrieel tapijt kenmerkt zich door de verrassende ontwerpen en creatieve patronen. De vaak ‘’verweerde’ vloerkleden matchen perfect met de kleur groen. Vandaar dat het een goede kleur is om te combineren met een groene bank. Lijkt het je een waardevolle toevoeging? Overweeg een industrieel vloerkleed van Robuuste tafels. Met meer dan 70 modellen in vele formaten is er altijd een vloerkleed te vinden die naadloos aansluit bij jouw groen bank.

Groene bank met een vintage style vloerkleed

Een vintage style vloerkleed zoals een Perzisch tapijt is een perfecte combinatie met een groene kleur bank. Het maakt niet uit welke accentkleur groen de bank heeft, een vintage vloerkleed is altijd een goede keuze. Deze kleurrijke vloerkleden hebben een stijlvolle uitstraling en geven een klassieke look aan elk interieur.

red black and white textile

Andere berichten uit deze categorie

De 4 valkuilen bij het kopen van nieuwe meubels

Lees dit artikel

De fijne kneepjes van woningwaardering: van taxatie tot WOZ-waarde uitgelegd

Lees dit artikel

Stapsgewijze handleiding: Hoe slijp je een mes op een slijpsteen

Lees dit artikel